Over ons

Over ons

 

Wat is vakantienodig?

Vakantienodig is een allround (én onafhankelijk) portal waarop alle georganiseerde reizen o.a. weekendarrangement, zonvakanties, pakketreizen en op-maat-reizen gereserveerd kunnen worden. Vakantienodig ontwikkelt een onderscheidend reisconcept naast al bestaande on- en offline reisbureaus en touroperators. Het betreft namelijk een combinatie van een reisburo, touroperator en inkooporganisatie (van losse reisdiensten, vlucht tot complete pakketvakanties), met de klantwens als uitgangspunt.

Wie is vakantienodig?

Oprichter en bedenker van Vakantienodig.nl is Richard Heimans.

"Met een rugzak vol reiservaring; als reiziger maar zeker ook als directer verkoop bij verschillende touroperators en reisburo's, heb ik de stoute schoenen aangetrokken. Met het concept van de website ben ik al enige tijd bezig en nu was het moment om ook daadwerkelijk het bedrijf te starten" aldus Richard Heimans tijdens de kick-off van de website in het nieuwe kantoor in Capelle aan den IJssel.

Naast Richard Heimans die als motor en directeur het bedrijf aanstuurt, is een klein team met betrokken medewerkers in maart 2015 enthousiast gestart.

De website is een platform waarop alle soorten vakanties gereserveerd kunnen worden. De website zal continue aan de vraag én de technische mogelijkheden voor computers, laptop en overige mobile devices worden aangepast. Zodat op alle fronten een actueel en betrouwbaar aanbod gepresenteerd kan worden.